Christelijke Workshop Handlettering

Christelijke Workshop Handlettering

Ben je op zoek naar een leuke Christelijke Workshop? Handlettering is dan zeker een gave invulling! Met handlettering geef je je favoriete bijbeltekst op een te gekke manier weer! Het is echt heel gaaf om op deze creatieve manier met geloof bezig te zijn. Een workshop handlettering is de ideale manier om te beginnen met het creatief vormgeven van je Christelijke tekst! Je hoeft nog helemaal geen ervaring te hebben om de workshop handlettering te volgen en je kunt lekker aan de slag met de tips en trucs die je tijdens de workshop ontvangt!

De Christelijke workshop handletteren is mogelijk bij ons in Nunspeet (Gelderland), jou thuis, een andere beschikbare locatie of een gehuurde locatie.

Prijs: €24,50 (+ eventuele huur)

Locatie
De workshop handletteren is mogelijk bij ons in het atelier in Nunspeet (Gelderland), jou thuis, een andere beschikbare locatie of een gehuurde locatie (reiskosten €0,30 per km vanaf Nunspeet).

Aantal personen
Vanaf 8 personen reserveer je al een workshop handletteren op eigen gekozen datum en / of locatie. Zijn jullie met minder? Neem dan zeker even contact op om de mogelijkheden te overleggen.

Inhoud workshop handlettering 
De (+/-) 2 uur durende creatieve workshop handlettering is inclusief:

  • Leren sierlijke letters te tekenen met potlood en fineliner
  • Nadenken en experimenteren met kleuren en vormen
  • Leren hoe je kunt variëren met letters
  • Oefenen, oefenen, oefenen
  • Gebruik materialen, zoals fineliners, karton, boeken, krijtstiften, gelpennen en brush pennen
  • Een gave A4 poster op kraft, wit of zwart karton als resultaat.

De workshop
Tijdens de workshop handlettering met Christelijke teksten ga je aan de gang met je eigen (favoriete) quote uit bv de bijbel of een gaaf liedje! Ten eerste wordt er uitgelegd waar je op moet letten als je wilt handletteren en krijg je handige tips en trucs. Ook zijn er voorbeelden en is er voldoende inspiratie aanwezig. We zullen eerst even kort oefenen en een proefschets maken, maar natuurlijk ga je uiteindelijk aan de slag met je eigen handletter A4 poster! Dit kan bv op posterkarton, of op zwart, wit of kraft. Je hebt voor deze workshop geen ervaring of een mooi handschrift nodig!

Reserveren?
De workshop handlettering is te reserveren op maandag tm zaterdag. Neem contact op via handletteringenzo@gmail.com of via het contactformulier

Creatieve Workshop Kerk
Hebben jullie als kerk maar een bepaald budget voor een toffe Christelijke Workshop, laat het me dan even weten dan kijken we hoe dit kunnen invullen.

Recensies

Elspeet – Workshop Handletteren aan Huis – 4 personen
Het was een gezellige en ontspannen workshop. Het fijne is dat Samantha veel voorbeeld materiaal bij haar heeft, dus je hebt genoeg inspiratie. Ook neemt ze je stap voor stap mee hoe je begint en geeft tussendoor goed tips en adviezen en heeft voor iedereen aandacht.Wij waren nogal precies en alles moest perfect wezen, waardoor we wat in tijdnood kwamen. Maar dat ligt meer aan ons als aan Samantha :). Zeker een aanrader om deze workshop te volgen.

Bolsward – Workshop Handletteren voor babyshower – 12 personen
Erg leuke en gezellige avond gehad! Onze vriendin verrast met een babyshower en daar een workshop handletteren gedaan! Na een korte uitleg van Samantha en Marielle konden we los gaan met het maken van een leuke quote. Materiaal was volop aanwezig en waar nodig werd er geholpen. Erg vrolijke, goedlachse dames die met veel plezier doen waar ze plezier in hebben. Bedankt dames!

Apeldoorn – Workshop handlettering voor babyshower – 5 personen
Gezellige babyshower workshop gehad. Ontspannen workshop met leuke tips. Resultaat mag er wezen!

Nunspeet  – Workshop Handletteren vrijgezellenfeestje – 9 personen
Afgelopen zaterdag hebben we met negen personen de workshop handlettering gevolgd bij Samantha. Het was erg leuk! Samantha legde het e.e.a. uit over handletteren en vervolgens mochten we gaan oefenen met de tekst die we van te voren bedacht hadden. Uiteindelijk zijn we allemaal met een mooi exemplaar van onze tekst naar huis gegaan. Een gezellige en leerzame middag! Een aanrader deze workshop.

Epe – Workshop handletteren reünie – 10 personen
Het was super leuk! Dankjewel voor de leuke en creatieve middag! Met z’n allen inderdaad mooie resultaten neergezet. 

Zaltbommel – Workshop handletteren personeelsuitje – 22 personen
Een superleuke en ontspannen workshop Handletteren gehad van Samantha. Met zeer verbluffende resultaten, iedereen was trots op wat hij/ zij gemaakt hadden. Want zelfs de drie mannen in ons midden hebben het ontzettend naar hun zin gehad en vol overgave een quote op papier gezet. 
Het was fijn dat Samantha ons vooraf al had laten nadenken over een quote, zodat we meteen aan de slag konden gaan. Deze workshop is een aanrader!