Creatieve Workshop Basisschool

Creatieve Workshop Basisschool

Speciaal voor kinderen van de bassischool hebben wij het programma ‘Creatieve Workshop Basisschool’ opgezet, waarbij elk kind op zijn eigen niveau leert handletteren! Handlettering en creatief schrijven is tegenwoordig super populair en heel leuk om tijdens een creatieve workshop te leren! De kinderen gaan tijdens de workshop aan de slag met mooie letters!
Er is een speciaal programma samengesteld voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Bekijk hier ons leuke creatieve workshop basisschool programma voor de kleuters, middenbouw en bovenbouw. 


Creatieve workshop kleuters groep 1 & 2

Tijdens de creatieve workshop handletteren voor kleuters uit groep 1 en groep 2 gaan de kinderen aan de slag met prachtig regenboog papier! Met behulp van een kras pen en sjablonen schrijven, tekenen en krassen ze leuke figuurtjes op het papier en kunnen ze ook hun naam of andere woorden schrijven. Ze maken ook een leuke zelfgemaakte armband met regenboog letters. De kleuters zijn zo ongeveer 30 tot 45 minuten bezig met deze leuke creatieve workshop.


Creatieve workshop middenbouw groep 3, 4 en 5

Voor de kinderen van de middenbouw, groep 3, 4 en 5 hebben we een leuke handletter workshop opgezet waarbij de kinderen aan de slag gaan met het maken van een namenposter. Ze krijgen een blanco poster met verschillende items die ze mogen invullen, zoals hun naam, leeftijd en lievelingseten. Ze schrijven dan met mooie letters het antwoord op of gebruiken zogenaamde teken doodles. Deze workshop duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en de kinderen zijn zo lekker bezig met het zelf tekenen en schrijven van mooie letters en cijfers.


Creatieve workshop bovenbouw, groep 6, 7 en 8

Tijdens de workshop handletteren voor kinderen van groep 6, 7 en 8 gaan de kinderen aan de slag met het maken van een eigen handletter poster. Een workshop handletteren is een leuke manier om te leren creatief te schrijven. De kinderen krijgen een uitleg over handletteren en hoe ze zelf een mooie poster kunnen maken en schetsen. Aan het einde van de workshop handletteren hebben ze een mooie eigen poster gemaakt. Deze creatieve workshop duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.


Prijzen per kind

Groep 1, 2 
1 tm 10 kids €9,95
11 tm 15 kids €8,95
16 tm 20 kids €7,95
Meer dan 20 €6,95

Groep 3, 4, 5
1 tm 10 kids €12,95
11 tm 15 kids €11,95
16 tm 20 kids €10,95
Meer dan 20 €9,95

Groep 6, 7, 8
1 tm 10 kids €15,95
11 tm 15 kids €14,95
16 tm 20 kids €13,95
Meer dan 20 €12,95


Reserveren?
Wil je deze leuke creatieve workshop basisschool reserveren? Dan kan dat voor de gehele school als totaal programma, maar natuurlijk ook als groep afzonderlijk. Laat vooral weten wat jullie wensen zijn! Je kunt vrijblijvend contact opnemen met handletteringenzo@gmail.com of ons contactformulier.


Review
Bij dezen de beloofde recensie van De Wegwijzer over de workshops op 13 juli 2023.
Samantha en haar medewerksters hebben  prachtige workshops handlettering op onze basisschool gegeven. Het aanbod was voor elke bouw op het juiste niveau. Uitdagend genoeg en  (met enige hulp) kwam elke leerling tot mooie werkstukjes. In de bovenbouw veranderde de sceptische houding van sommigen tot  uiteindelijk enthousiasme bij alle leerlingen. De uitstekende voorbereiding, uitleg, hulp en meegenomen materialen hebben daar zeker aan bijgedragen. Dank jullie wel voor deze inspirerende workshops.