Reviews

Reviews Workshops Handlettering-enzo.nl 

Elspeet – Workshop Handletteren aan Huis – 4 personen
Het was een gezellige en ontspannen workshop. Het fijne is dat Samantha veel voorbeeld materiaal bij haar heeft, dus je hebt genoeg inspiratie. Ook neemt ze je stap voor stap mee hoe je begint en geeft tussendoor goed tips en adviezen en heeft voor iedereen aandacht.Wij waren nogal precies en alles moest perfect wezen, waardoor we wat in tijdnood kwamen. Maar dat ligt meer aan ons als aan Samantha :). Zeker een aanrader om deze workshop te volgen.

Bolsward – Workshop Handletteren voor babyshower – 12 personen
Erg leuke en gezellige avond gehad! Onze vriendin verrast met een babyshower en daar een workshop handletteren gedaan! Na een korte uitleg van Samantha en Marielle konden we los gaan met het maken van een leuke quote. Materiaal was volop aanwezig en waar nodig werd er geholpen. Erg vrolijke, goedlachse dames die met veel plezier doen waar ze plezier in hebben. Bedankt dames!

Apeldoorn – Workshop handlettering voor babyshower – 5 personen
Gezellige babyshower workshop gehad. Ontspannen workshop met leuke tips. Resultaat mag er wezen!

Nunspeet  – Workshop Handletteren vrijgezellenfeestje – 9 personen
Afgelopen zaterdag hebben we met negen personen de workshop handlettering gevolgd bij Samantha. Het was erg leuk! Samantha legde het e.e.a. uit over handletteren en vervolgens mochten we gaan oefenen met de tekst die we van te voren bedacht hadden. Uiteindelijk zijn we allemaal met een mooi exemplaar van onze tekst naar huis gegaan. Een gezellige en leerzame middag! Een aanrader deze workshop.

Epe – Workshop handletteren reünie – 10 personen
Het was super leuk! Dankjewel voor de leuke en creatieve middag! Met z’n allen inderdaad mooie resultaten neergezet. 

Ede – Workshop handletteren bedrijfsuitje – 22 personen
Onze gemengde groep van medewerkers en studenten heeft de workshop Handlettering supergoed ontvangen. Sommigen ware van tevoren al enthousiast, andere vonden het wat spannender. Samantha en Marielle hebben iedereen weten te enthousiasmeren en na afloop konden alle deelnemers terugkijken op een geslaagde workshop. Sommigen gaven zelfs aan er thuis mee verder te willen gaan.

Zaltbommel – Workshop handletteren personeelsuitje – 22 personen
Een superleuke en ontspannen workshop Handletteren gehad van Samantha. Met zeer verbluffende resultaten, iedereen was trots op wat hij/ zij gemaakt hadden. Want zelfs de drie mannen in ons midden hebben het ontzettend naar hun zin gehad en vol overgave een quote op papier gezet. 

Het was fijn dat Samantha ons vooraf al had laten nadenken over een quote, zodat we meteen aan de slag konden gaan. Deze workshop is een aanrader!