Tombow Brushpennen

Tombow Brushpennen kopen

Tombow brushpennen zijn een van de meest bekende en beste brushpennen die er zijn. De brushpennen zijn zeer veelzijdig, doordat er verschillende types zijn. Dankzij de flexibele penseelpunt maak je de mooiste brushlettering creaties! Wil je Tombow Brushpennen kopen? Bekijk dan hier het online aanbod.

Tombow Brushpennen zijn veelzijdige markers die de voordelen van zowel penseel als pen combineren, waardoor ze een absolute aanwinst zijn voor je brushlettering en handlettering projecten.

Online Tombow Brushpennen kopen

Waarom Tombow Brushpennen kopen?

 • Flexibele Penseelpunt: De flexibele penseelpunt van Tombow Brushpennen maakt het mogelijk om zowel fijne lijnen als dikke streken te creëren. Dit maakt ze perfect voor handlettering, kalligrafie en illustraties.
 • Heldere en Levendige Kleuren: Tombow Brushpennen zijn verkrijgbaar in een breed scala van levendige, goed dekkende kleuren die je creaties tot leven brengen.
 • Blenden en Mengen: Tombow Dual Brushpennen bieden de mogelijkheid om kleuren te mengen en te blenden, waardoor je prachtige overgangen en aquarelachtige effecten kunt creëren.
 • Lange Houdbaarheid:** Tombow staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen aan langdurige projecten kunt werken.
 • Veelzijdigheid: Of je nu schetst, illustreert, handlettert of bullet journals versiert, Tombow Brushpennen zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei creatieve toepassingen.
 • Populair in Handlettering en Bullet Journaling: Tombow Brushpennen worden vaak gebruikt door handletteringkunstenaars en bullet journalers voor hun uitzonderlijke controle en kleurenpalet.

Voeg Tombow Brushpennen toe aan je creatieve toolkit en ontdek de mogelijkheden voor expressie en artistieke vrijheid. Ongeacht je creatieve doelen, Tombow Brushpennen zijn de perfecte keuze voor het maken van kunstwerken, handlettering en nog veel meer.

Kies voor Tombow Brushpennen en laat je inspireren door de veelzijdigheid en expressieve kracht van deze markers. Breng je creatieve visie tot leven met Tombow Brushpennen en laat je kunst en schrijven stralen.

Brushpennen zijn de perfecte keuze voor iedereen die zijn creativiteit wil uiten, of het nu gaat om handlettering, illustratie of gewoonweg het opvrolijken van dagelijkse notities. Voeg brushpennen toe aan je creatieve gereedschapskist en zie hoe je kunst en schrijven tot leven komen.

Welke Tombow Brushpennen zijn er?

Tombow biedt verschillende lijnen van brushpennen en markers om aan verschillende creatieve behoeften te voldoen. Hier zijn enkele populaire lijnen van Tombow brushpennen:

 • Tombow Dual Brushpennen: Dit is de meest bekende lijn van Tombow brushpennen. Ze hebben een flexibele penseelpunt aan de ene kant voor het creëren van dikke en dunne lijnen, en een fijne punt aan de andere kant voor gedetailleerd werk. Ze zijn beschikbaar in een breed scala van kleuren, waaronder basiskleuren, pasteltinten en aardetinten.
 • Tombow Fudenosuke Brushpennen: Deze brushpennen zijn speciaal ontworpen voor kalligrafie en handlettering. Ze hebben een flexibele punt en zijn verkrijgbaar in zowel een harde (Fudenosuke Hard) als zachte (Fudenosuke Soft) versie, afhankelijk van de gewenste lijndikte.
 • Tombow ABT PRO Alcoholische Markers: Deze markers zijn ontworpen voor professionele illustratoren en kunstenaars. Ze hebben een duurzame, op alcohol gebaseerde inkt die goed dekt en niet vervaagt. Ze worden geleverd met een penseelpunt aan de ene kant en een chisel punt aan de andere kant.
 • Tombow Play Color K Dual-Tip Markers: Deze markers zijn ideaal voor creatieve projecten en schrijven. Ze hebben een ronde punt aan de ene kant en een fijne punt aan de andere kant. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en sets.
 • Tombow Water Brushpennen: Deze brushpennen hebben een waterreservoir en worden vaak gebruikt voor aquareltechnieken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden gebruikt om aquarelverf te activeren en te mengen.
 • Tombow MONO Drawing Pen: Hoewel geen brushpen, is dit een tekenpen van Tombow die ideaal is voor nauwkeurige lijnen, schetsen en technische tekeningen.

Het assortiment van Tombow brushpennen en markers kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid en regio. De keuze van welke Tombow brushpennen te gebruiken, hangt af van je specifieke creatieve doelen, zoals handlettering, illustratie, kunstprojecten of schrijven. Tombow biedt hoogwaardige producten met verschillende punttypen en inkten om aan verschillende behoeften te voldoen.