Workshop Handlettering vanaf 1 persoon

Workshop Handlettering vanaf 1 persoon

Een workshop handlettering is de ideale manier om te beginnen met handletteren. Handletteren en creatief schrijven zie je tegenwoordig overal en het is erg gaaf om mooie handletter tekeningen te maken! Je hoeft nog helemaal geen ervaring te hebben om de workshop te volgen en je kunt lekker aan de slag met de tips en trucs die je tijdens de workshop ontvangt. Ben je alleen of met een klein groepje? Dan kun je een workshop handlettering vanaf 1 persoon reserveren door je in t schrijven op 1 van de beschikbare data.

Creatieve Workshops Handletteren 2024
Op dit moment staan er geen workshops open, maar kom gerust met een voorstel!

Inhoud workshop handlettering €24,50 p.p.
De (+/-) 2 uur durende handlettering is inclusief:

  • Leren sierlijke letters te tekenen met potlood en fineliner
  • Nadenken en experimenteren met kleuren en vormen
  • Leren hoe je kunt variëren met letters
  • Oefenen, oefenen, oefenen
  • Gebruik materialen, zoals fineliners, karton, boeken, krijtstiften, gelpennen en brush pennen
  • Een gave A4 poster op kraft, wit of zwart karton als resultaat.

De workshop
Tijdens de workshop ga je aan de gang met je eigen quote! Ten eerste wordt er uitgelegd waar je op moet letten als je wilt handletteren en krijg je handige tips. Ook zijn er voorbeelden en voldoende inspiratie aanwezig. We zullen eerst even kort oefenen en een proefschets maken, maar natuurlijk ga je uiteindelijk aan de slag met je eigen handletter A4 poster! Dit doen we op stevig zwart, wit of bruin kraft karton. Je hebt voor deze workshop geen ervaring of een mooi handschrift nodig!

Locatie
De locatie van de workshop is in Nunspeet (Gelderland).

Reserveren?
Een workshop handlettering vanaf 1 persoon is op basis van inschrijving en gaat door bij minimaal 6 personen. Geef je op via handletteringenzo@gmail.com of via het contactformulier.

Recensies

Elspeet – Workshop Handletteren aan Huis – 4 personen
Het was een gezellige en ontspannen workshop. Het fijne is dat Samantha veel voorbeeld materiaal bij haar heeft, dus je hebt genoeg inspiratie. Ook neemt ze je stap voor stap mee hoe je begint en geeft tussendoor goed tips en adviezen en heeft voor iedereen aandacht.Wij waren nogal precies en alles moest perfect wezen, waardoor we wat in tijdnood kwamen. Maar dat ligt meer aan ons als aan Samantha :). Zeker een aanrader om deze workshop te volgen.

Bolsward – Workshop Handletteren voor babyshower – 12 personen
Erg leuke en gezellige avond gehad! Onze vriendin verrast met een babyshower en daar een workshop handletteren gedaan! Na een korte uitleg van Samantha en Marielle konden we los gaan met het maken van een leuke quote. Materiaal was volop aanwezig en waar nodig werd er geholpen. Erg vrolijke, goedlachse dames die met veel plezier doen waar ze plezier in hebben. Bedankt dames!

Apeldoorn – Workshop handlettering voor babyshower – 5 personen
Gezellige babyshower workshop gehad. Ontspannen workshop met leuke tips. Resultaat mag er wezen!

Nunspeet  – Workshop Handletteren vrijgezellenfeestje – 9 personen
Afgelopen zaterdag hebben we met negen personen de workshop handlettering gevolgd bij Samantha. Het was erg leuk! Samantha legde het e.e.a. uit over handletteren en vervolgens mochten we gaan oefenen met de tekst die we van te voren bedacht hadden. Uiteindelijk zijn we allemaal met een mooi exemplaar van onze tekst naar huis gegaan. Een gezellige en leerzame middag! Een aanrader deze workshop. 

Epe – Workshop handletteren reünie – 10 personen
Het was super leuk! Dankjewel voor de leuke en creatieve middag! Met z’n allen inderdaad mooie resultaten neergezet. 

Zaltbommel – Workshop handletteren personeelsuitje – 22 personen
Een superleuke en ontspannen workshop Handletteren gehad van Samantha. Met zeer verbluffende resultaten, iedereen was trots op wat hij/ zij gemaakt hadden. Want zelfs de drie mannen in ons midden hebben het ontzettend naar hun zin gehad en vol overgave een quote op papier gezet. 

Het was fijn dat Samantha ons vooraf al had laten nadenken over een quote, zodat we meteen aan de slag konden gaan. Deze workshop is een aanrader!