Schrijfmateriaal

Schrijfmateriaal kopen

Er is een breed aanbod als het gaat om schrijfmateriaal! Ben je creatief met letters, dan kan het volgende schrijfmateriaal zeker niet ontbreken: fineliners, gelpennen, brushpennen, potloden, krijtstiften en hobby inkt. Voor elk creatief DIY project is wel een geschikt schrijfmateriaal te bedenken. Wil je schrijfmateriaal kopen? Klik dan hier!.

Fineliners
Fineliners zijn mooie pennen met een fijne lijn waar je heel ´precies´ mee kunt schrijven. Fineliners zijn een absolute musthave voor bible journaling, bullet journaling en handlettering.

Brushpennen
Brushpennen zijn stiften met een soort kwastje in verschillende puntbreedtes. De flexibele penseelpunt van brushpennen stelt je in staat om te variëren van haarfijne lijnen tot brede, expressieve streken met slechts één pen. De inkt van brushpennen is erg vloeibaar en kun je mooi in elkaar laten overlopen (blenden).

Krijt
Voor creatieve DIY projecten zoals handlettering, bible journaling en bullet journaling is krijt een absolute musthave voor het toevoegen van mooie kleuren. Aquarelkrijt en oilpastels zijn hierin favoriet!

Potloden
Potloden zijn zeker een musthave voor je creatieve DIY activiteiten! Je kunt kiezen voor ‘gewoon’ kleurpotloden, aquarelpotloden of bv pastelpotloden. Natuurlijk heb je ook grafiet potloden wat handig is bij het maken van schetsen.

 

Gelpennen 
Gelpennen staan bekend om hun vloeiende inktstroom, waardoor schrijven en tekenen erg gemakkelijk en soepel gaat. Met gelpennen breng je je creaties tot leven met levendige en rijke kleuren die de aandacht trekken.

Krijtstiften
Krijtstiften worden ook wel chalkmarkers genoemd en zijn prachtig stiften met levendige, goed dekkende kleuren. Je gebruikt krijtstiften voor je creatieve DIY zelf projecten zoals handlettering, bullet journaling en bible journaling. 

Hobby Inkt